Listar CIRN por autor "Vega, Aracelly"
Mostrando ítems 1-4 de 4
-
Bioconversion of agroindustrial residues by Pleurotus ostreatus cultivation
Vega, Aracelly; Mata, Gerardo; Salmones, Dulce; Caballero, Rosa Elena (Sociedad Mexicana de Micología, 2005)Edible mushrooms are able to bioconvert a wide variety of lignocellulosic materials due to the secretion of extracellular enzymes [3, 11]. Literature reports that the bioconverted materials show an increase in their protein ... -
Informe semestral del CIRN-UNACHI Enero-Julio 2021
Vega, Aracelly; De León, Javier A.; Reyes, Stephany M.; Miranda, Stefaine Y.; Hidalgo, Jéssica E. (Universidad Autónoma de Chiriquí., 2021) -
Modelo matemático para determinar la correlación entre parámetros fisicoquímicos y la calidad sensorial del café Geisha y Pacamara de Panamá.
Vega, Aracelly; De León, Javier A.; Reyes, Stephanie M.; Gallardo, José M. (Universidad Autónoma de Chiriquí., 2021)The main objective of this research study was to develop a mathematical model to predict the score that indicates coffee’s sensory quality. To develop the model, the study examined 11 physicochemical parameters, 34 coffee ... -
Think tank UNACHI-CIRN: investigación científica al servicio de la empresa y la sociedad.
Vega, Aracelly; Costamagna, Dianela; Villareal, Eduard; Reyes, Stephany; Miranda, Stepfanie; Hidalgo, Jéssica; De León, Javier; Gonzalez, Carlos; Gibeaux, Soizic (Universidad Autónoma de Chiriquí., 2020)Este documento presenta las actividades y productos logrados mediante la ejecución de pasantía de la Dra. Dianela Costamagna del INTA (Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria) de Argentina y el MSc. Eduard Villarreal ...