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Bioconversion of agroindustrial residues by Pleurotus ostreatus cultivation 

Vega, Aracelly; Mata, Gerardo; Salmones, Dulce; Caballero, Rosa Elena (Sociedad Mexicana de Micología, 2005)
Edible mushrooms are able to bioconvert a wide variety of lignocellulosic materials due to the secretion of extracellular enzymes [3, 11]. Literature reports that the bioconverted materials show an increase in their protein ...
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Think tank UNACHI-CIRN: investigación científica al servicio de la empresa y la sociedad. 

Vega, Aracelly; Costamagna, Dianela; Villareal, Eduard; Reyes, Stephany; Miranda, Stepfanie; Hidalgo, Jéssica; De León, Javier; Gonzalez, Carlos; Gibeaux, Soizic (Universidad Autónoma de Chiriquí., 2020)
Este documento presenta las actividades y productos logrados mediante la ejecución de pasantía de la Dra. Dianela Costamagna del INTA (Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria) de Argentina y el MSc. Eduard Villarreal ...
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Modelo matemático para determinar la correlación entre parámetros fisicoquímicos y la calidad sensorial del café Geisha y Pacamara de Panamá. 

Vega, Aracelly; De León, Javier A.; Reyes, Stephanie M.; Gallardo, José M. (Universidad Autónoma de Chiriquí., 2021)
The main objective of this research study was to develop a mathematical model to predict the score that indicates coffee’s sensory quality. To develop the model, the study examined 11 physicochemical parameters, 34 coffee ...
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Informe semestral del CIRN-UNACHI Enero-Julio 2021 

Vega, Aracelly; De León, Javier A.; Reyes, Stephany M.; Miranda, Stefaine Y.; Hidalgo, Jéssica E. (Universidad Autónoma de Chiriquí., 2021)

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Vega, Aracelly (4)
De León, Javier A. (2)Caballero, Rosa Elena (1)Costamagna, Dianela (1)De León, Javier (1)Gallardo, José M. (1)Gibeaux, Soizic (1)Gonzalez, Carlos (1)Hidalgo, Jéssica (1)Hidalgo, Jéssica E. (1)... View MoreSubjectCAFÉ GEISHA (PANAMÁ) (1)CAFÉ PACAMARA (PANAMÁ) (1)CAFÉ_COMPOSICIÓN FISICOQUÍMICA (1)CATACIÓN-SENSORIAL-CAFÉ-MODELO-MATEMÁTICO (1)edible mushrooms (1)INFORMES (CENTRO DE INVESTIGACIÓN EN RECURSOS NATURALES) (1)INVESTIGACIONES (1)pleuroyus ostreatus cultivation (1)PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN (1)||| (1)... View MoreDate Issued2020 - 2021 (3)2005 - 2009 (1)Has File(s)
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