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Niveles de Ocratoxina A y Aflatoxinas totales en cafés de exportación de Panamá por un método de ELISA
(ARCHIVOS LATINOAMERICANOS DE NUTRICIÓN Órgano Oficial de la Sociedad Latinoamericana de Nutrición, 2014)
Levels of Ochratoxin A and total Aflatoxins in Panamanian exportation coffee by an ELISA
Method. A study about processing conditions of exportation coffee in 15 benefits located in Chiriquí, western region of Panama, was ...
Determinación del Contenido de Polifenoles Totales, Flavonoides y Actividad Antioxidante de 34 Cafés Comerciales de Panamá
(Información Tecnológica, 2017)
The main objective of this research was to determine the content of total polyphenols, flavonoids and
antioxidant activity of 34 commercial coffees in Panama. Coffee is one of the most popular beverages in the
world, and ...
Cuantificación de cafeína en cafés comerciales de Panamá.
(Revista Ciencia y Tecnología, 2014)
El café es una de las bebidas más consumidas en nivel mundial. En Panamá se produce café,
principalmente, de las variedades Coffea arabica y Coffea canephora, con cultivos
concentrados mayoritariamente en Coclé, Chiriquí, ...
Componentes bioactivos de diferentes marcas de café comercial de Panamá. Relación entre ácidos clorogénicos y cafeína.
(Información Tecnológica, 2018)
The objective of this study was to evaluate the content of bioactive components, the antioxidant activity and
the relationship between chlorogenic acids and caffeine in 34 brands of commercial coffee from Panama.
Ten ...